POMA

”Det handler ikke lenger om hvordan man ønsker å selge til kunden, men hvordan kunden ønsker å kjøpe”

Poma Performace AS er et norsk kommunikasjonsbyrå med erfarne markedsførere fra  norsk og internasjonal reklamebransje. Folk som har vært med på reisen fra den analoge til den digitale mediehverdagen og som evner å benytte seg av det beste fra begge verdener.

Nye kanaler men lik kunnskap om kommunikasjon...

 • Performance Marketing
  2015 - 2017

  Performance marketing er markedsføring som er direkte målbar. Med andre ord, effekten av de forskjellige tiltakene man gjennomfører måles og legges til grunn for veien videre. Dermed kan ressursene settes inn der de gjør mest nytte – enten målet er klikk, visninger, salg etc. Vi hjelper deg med det meste innen digital markedsføring, som betalte søk, SEO eller annonsering i sosiale medier.

 • Content Marketing
  2005 - 2015

  Alle liker en god historie. Og når historien knyttes til et produkt eller tjeneste bidrar det til å bedre omdømmet og styrke relasjonene til målgruppen. Gjennom content marketing kan vi utvide merkevaren ved å formidle relevant innhold i egne og eksterne flater.

 • CRM
  2002 - 2005

  Det koster betraktelig mindre holde en eksisterende kunde fornøyd enn å skaffe en ny. Eller å få en eksisterende kunde til å kjøpe mer, enn å få en nye til å kjøpe like mye. Men for å lykkes må vi forstå kundens atferd og preferanser og bruke kunnskapen riktig. Slik skapes de gode opplevelsene for kundene som igjen gir økt lojalitet, tilfredshet og gode ambassadører

 • Hva kan vi hjelpe deg med?

  Vi hjelper deg med å utnytte dagens digitale mediebilde maksimalt. Det kan være alt fra å sette opp en ny nettløsning og søkemotoroptimalisering til content marketing og rådgivning innen sosiale medier. I tillegg tilbyr vi tradisjonelle reklamebyråtjenester som strategi- og ideutvikling og produksjon for alle tradisjonelle mediekanaler.

K0ntakt oss:

 • Paal Klepper:

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  922 98 970

 • Jan Erik Rønning:

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  911 52 440

 • Rune Skalstad:

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  918 61 253

Feel free to stalk...